Tuesday, November 17, 2009

MAMA HOT / SABTU 14/11/09

Hari ne aku dan geng mama hot ??? Hot Ke...?? entah la tapi layan je la blog aku ne kan
Petang tu kawan aku ambil lebih kurang pukul 5.30pm terus gi  ke Sri Petaling E-Box
Karaoke.... Jgn tak tahu ne semua mama hot nak masuk pertandigan AF yg akan datang ne

ne pose ala-ala manja.....kononnye la...

HEHEHE.......Poyo je kan.....

So yang ini pulak geng MAMA HOT sebenarnya ada 5 org so yang seorang tu tak dapat nak join
tu yang tinggal 4 tu je..... masa time ne dah pukul 12am ne masa utk balik semua PAPA HOT dah HOT.....
kat rumah tu.......

No comments:

Post a Comment